Ros­ta­de kikär­tor

Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_799.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_799.enhet | vuePlura( receptData.blockId_799.mangd) } ${ receptData.blockId_799.ingrediens } 1.50 dl Julrecept kokta kikärtor
  • ${ receptData.blockId_800.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_800.enhet | vuePlura( receptData.blockId_800.mangd) } ${ receptData.blockId_800.ingrediens } 1 msk rapsolja
  • ${ receptData.blockId_801.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_801.enhet | vuePlura( receptData.blockId_801.mangd) } ${ receptData.blockId_801.ingrediens } 0.50 tsk paprikapulver
  • ${ receptData.blockId_802.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_802.enhet | vuePlura( receptData.blockId_802.mangd) } ${ receptData.blockId_802.ingrediens } 1 krm salt
  • ${ receptData.blockId_803.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_803.enhet | vuePlura( receptData.blockId_803.mangd) } ${ receptData.blockId_803.ingrediens } 1 krm svartpeppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda kikärtorna med rapsolja och kryddor och häll ut dem på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta kikärtorna i mitten av ugnen 35 – 40 minuter.

Fler goda recept