Ros­ta­de kikär­tor

Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_799.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_799.enhet | vuePlura( receptData.blockId_799.mangd) } ${ receptData.blockId_799.ingrediens } 1.50 dl CityGross kokta kikärtor
  • ${ receptData.blockId_800.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_800.enhet | vuePlura( receptData.blockId_800.mangd) } ${ receptData.blockId_800.ingrediens } 1 msk rapsolja
  • ${ receptData.blockId_801.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_801.enhet | vuePlura( receptData.blockId_801.mangd) } ${ receptData.blockId_801.ingrediens } 0.50 tsk paprikapulver
  • ${ receptData.blockId_802.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_802.enhet | vuePlura( receptData.blockId_802.mangd) } ${ receptData.blockId_802.ingrediens } 1 krm salt
  • ${ receptData.blockId_803.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_803.enhet | vuePlura( receptData.blockId_803.mangd) } ${ receptData.blockId_803.ingrediens } 1 krm svartpeppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda kikärtorna med rapsolja och kryddor och häll ut dem på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta kikärtorna i mitten av ugnen 35 – 40 minuter.

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information