Rostad söt­po­ta­tis

Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_1126.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1126.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_1126.mangd, receptData.blockId_1126.ingrediensPlural, ) } 1 -- sötpotatis
  • ${ receptData.blockId_1127.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1127.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1127.mangd) } ${ receptData.blockId_1127.ingrediens } 1.50 msk olivolja
  • ${ receptData.blockId_1128.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1128.textFore | vuePlura( receptData.blockId_1128.mangd) } ${ receptData.blockId_1128.ingrediens } 2 -- nypor flingsalt

Gör så här:
Skala potatisen och skär den i klyftor.

Lägg potatisen på en bakpappersklädd plåt och ringla över rapsolja och flingsalt. Blanda om ordentligt, ställ in plåten i ugnen och rosta tills potatisen fått färg, ca 25 min.

Fler goda recept