Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser


Gör så här:

Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Koka upp vatten och häll ner försiktigt i bunken under omrörning. Tillsätt rapsolja. Knåda snabbt ihop till en deg och låt den vila övertäckt i 30 minuter.

Dela degen i 8 bitar, rulla varje bit till en boll och kavla ut till tunna runda bröd ca 20 cm i diameter.

Grädda bröden i en torr och het stekpanna, ca 1-2 minuter på varje sida. Förvara bröden i en handduk.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 860,43
Energi kcal: 205,6
Fett: 3,26g
Mättat fett: 0,35g
Kolhydrater: 37,56g
Sockerarter: 0,75g
Fiber: 3,26g
Protein: 4,93g

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information