Mint­me­dal­jong­er med krisp

Vår nag­gan­de goda cho­klad har något som få and­ra har: en touch av fiber och korn, som får magen att job­ba och leen­det att växa. Okinor­diskt? Det kan du skri­va upp.

Ingredienser


Gör så här:

Smält chokladen över ett vattenbad.

Blanda ner pepparmyntsoljan.

Häll chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut den med en slickepott.

Strö över krispet och ställ kallt så att chokladen stelnar.

Bryt den sedan i bitar och servera.

Tips!

Förvaras i en tätslutande burk i kylen.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 289,49
Energi kcal: 69,14
Fett: 4,44g
Mättat fett: 2,65g
Kolhydrater: 6,15g
Sockerarter: 2,61g
Fiber: 0,04g
Protein: 1,21g

Fler goda recept