Man­go­sal­sa

Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_843.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_843.enhet | vuePlura( receptData.blockId_843.mangd) } ${ receptData.blockId_843.ingrediens } 65 g mango
  • ${ receptData.blockId_844.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_844.ingrediens } 0.25 -- gul paprika
  • ${ receptData.blockId_845.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_845.ingrediens } 0.25 -- röd paprika
  • ${ receptData.blockId_846.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_846.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_846.mangd, receptData.blockId_846.ingrediensPlural, ) } 0.50 -- schalottenlök
  • ${ receptData.blockId_847.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_847.enhet | vuePlura( receptData.blockId_847.mangd) } ${ receptData.blockId_847.textFore | vuePlura( receptData.blockId_847.mangd) } ${ receptData.blockId_847.ingrediens } 1 msk hackad koriander
  • saft av ${ receptData.blockId_848.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_848.ingrediens } 0.25 -- lime

Gör så här:
Skala mangon och skär den i tärningar. Det går även bra med tinad fryst mango.

Skölj paprikorna och skär i små bitar. Skala och hacka löken.

Tillsätt koriander och blanda ner allt i en skål. Pressa över limesaften och blanda om.

Fler goda recept