Lök, svamp och spar­ris

Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_422.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_422.enhet | vuePlura( receptData.blockId_422.mangd) } ${ receptData.blockId_422.ingrediens } 200 g karljohansvamp , champinjoner eller trattkantareller
  • ${ receptData.blockId_423.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_423.enhet | vuePlura( receptData.blockId_423.mangd) } ${ receptData.blockId_423.textFore | vuePlura( receptData.blockId_423.mangd) } ${ receptData.blockId_423.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_423.mangd, receptData.blockId_423.ingrediensPlural, ) } 1 st liten rödlök eller
  • ${ receptData.blockId_424.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_424.enhet | vuePlura( receptData.blockId_424.mangd) } ${ receptData.blockId_424.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_424.mangd, receptData.blockId_424.ingrediensPlural, ) } 1 st schalottenlök
  • ${ receptData.blockId_425.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_425.enhet | vuePlura( receptData.blockId_425.mangd) } ${ receptData.blockId_425.textFore | vuePlura( receptData.blockId_425.mangd) } ${ receptData.blockId_425.ingrediens } 1 msk oliv- eller rapsolja
  • ${ receptData.blockId_426.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_426.enhet | vuePlura( receptData.blockId_426.mangd) } ${ receptData.blockId_426.textFore | vuePlura( receptData.blockId_426.mangd) } ${ receptData.blockId_426.ingrediens } 8 st färsk sparris

Ta bort den nedersta, grova delen och skär sparrisen i bitar. Fräs tunt skivad lök och skivad svamp tills de får lite färg. Lägg i sparrisbitarna. Låt allt fräsa en stund.

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information