Vi använ­der de bru­na bana­ner­na för att mins­ka matsvin­net. Låter det präk­tigt? En här­lig glas­sig efter­rätt med honung och pep­par­kakskryd­da låter trev­li­ga­re och sma­kar smaskens.
Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_34766.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_34766.textFore | vuePlura( receptData.blockId_34766.mangd) } ${ receptData.blockId_34766.ingrediens } 4 -- frysta skivade bananer
  • ${ receptData.blockId_34767.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_34767.enhet | vuePlura( receptData.blockId_34767.mangd) } ${ receptData.blockId_34767.ingrediens } 1 msk flytande honung
  • ${ receptData.blockId_34768.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_34768.enhet | vuePlura( receptData.blockId_34768.mangd) } ${ receptData.blockId_34768.ingrediens } 1 tsk pepparkakskryddor
  • Dekoration:

  • Granatäpplekärnor

Gör så här:

Ta fram bananerna och låt de tina ca 10 minuter. Mixa med honung och pepparkakskrydda i en matberedare till en glassig konsistens. Lägg upp i skålar och servera direkt.

Toppa med granatäpplekärnor.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 577,57
Energi kcal: 137,79
Fett: 0,64g
Mättat fett: 0,31g
Kolhydrater: 30,43g
Sockerarter: 20,16g
Protein: 1,24g

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information