Grynsal­lad

Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_396.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_396.enhet | vuePlura( receptData.blockId_396.mangd) } ${ receptData.blockId_396.ingrediens } 70 g babyspenat
  • ${ receptData.blockId_397.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_397.enhet | vuePlura( receptData.blockId_397.mangd) } ${ receptData.blockId_397.ingrediens } 80 g sockerärter
  • ${ receptData.blockId_398.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_398.enhet | vuePlura( receptData.blockId_398.mangd) } ${ receptData.blockId_398.ingrediens } 2.50 dl fyrkornsblanding
  • ${ receptData.blockId_399.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_399.enhet | vuePlura( receptData.blockId_399.mangd) } ${ receptData.blockId_399.ingrediens } 2.50 dl vatten
  • ${ receptData.blockId_400.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_400.enhet | vuePlura( receptData.blockId_400.mangd) } ${ receptData.blockId_400.ingrediens } 1 msk olivolja
  • ${ receptData.blockId_402.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_402.enhet | vuePlura( receptData.blockId_402.mangd) } ${ receptData.blockId_402.ingrediens } 1 krm salt

Gör så här:
Skölj spenaten och socker-ärtorna, skär ärtskidorna i strimlor. Lägg grönsakerna och fyrkornen i en skål. Häll över citronsaft och olivolja. Rör om och smaka av med peppar och kanske lite salt.

Fler goda recept