Grön­saksla­sag­ne med tomat­sal­lad

Vad hän­der när mat­fi­lo­so­fi från Oki­na­wa möter nor­dis­ka sma­ker och en ita­li­ensk klas­si­ker? Du får en här­lig grön­saksla­sag­ne med kris­pi­ga grön­sa­ker och en fräsch sallad.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_1885.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1885.ingrediens } 1 -- Okivi Grönsakslasagne förpackning Mathem
  • ${ receptData.blockId_1886.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1886.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1886.mangd) } ${ receptData.blockId_1886.textFore | vuePlura( receptData.blockId_1886.mangd) } ${ receptData.blockId_1886.ingrediens } 200 g tomater, gärna i olika färger CityGross
  • ${ receptData.blockId_1887.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1887.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_1887.mangd, receptData.blockId_1887.ingrediensPlural, ) } 0.50 -- rödlök
  • ${ receptData.blockId_1888.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1888.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1888.mangd) } ${ receptData.blockId_1888.textFore | vuePlura( receptData.blockId_1888.mangd) } ${ receptData.blockId_1888.ingrediens } 0.50 dl små, kokta vita bönor CityGross
  • ${ receptData.blockId_1889.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1889.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1889.mangd) } ${ receptData.blockId_1889.ingrediens } 1 msk olivolja
  • ${ receptData.blockId_1890.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1890.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1890.mangd) } ${ receptData.blockId_1890.ingrediens } 0.50 msk balsamvinäger
  • ${ receptData.blockId_1891.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1891.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1891.mangd) } ${ receptData.blockId_1891.ingrediens } 1 krm CityGross salt
  • ${ receptData.blockId_1892.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1892.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1892.mangd) } ${ receptData.blockId_1892.ingrediens } 1 krm svartpeppar
  • ${ receptData.blockId_1893.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1893.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1893.mangd) } ${ receptData.blockId_1893.ingrediens } 1 msk Okivi Fullkornskrisp Mathem
  • ${ receptData.blockId_1894.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1894.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1894.mangd) } ${ receptData.blockId_1894.ingrediens } 1 msk färska basilikablad

Gör så här:

Värm lasagnen enligt anvisningar på förpackningen.

Skölj tomaterna och skär de i fyra delar. Skala löken och skär den i tunna skivor. Lägg ner tomater, rödlök och bönor i en skål. Tillsätt olivolja, vinäger, salt och peppar och blanda om.

Toppa med fullkornskrisp, färska basilikablad och servera!

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 1878,45
Energi kcal: 450,77
Fett: 12,65g
Mättat fett: 2,93g
Kolhydrater: 58,2g
Sockerarter: 4,7g
Fiber: 9,92g
Protein: 20,08g
Laktos: 2,26g

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information