Grön­saksla­sag­ne med röd­kåls­sal­lad

Vac­ker, god och full av nyt­tig­he­ter. Det skul­le kun­na vara beskriv­ning­en på okinor­disk mat, men här tän­ker vi fak­tiskt på röd­kå­len. Grön­saksla­sag­nen är pre­cis lika härlig.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser


Gör så här:

Värm lasagnen enligt anvisningar på förpackningen.

Skölj och finstrimla rödkålen.

Skiva rättikan tunt, gärna med mandolin och skär den sedan i halvmånar.

Skölj ruccola och lägg ner den med de andra grönsakerna, blanda om.

Toppa salladen med fullkornskrisp och servera den tillsammans med den varma lasagnen.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 1590,55
Energi kcal: 381,45
Fett: 6,48g
Mättat fett: 2,05g
Kolhydrater: 55,21g
Sockerarter: 3,45g
Fiber: 9,69g
Protein: 19,76g
Laktos: 2,26g

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information