Grön­saksla­sag­ne med röd­kåls­sal­lad

Vac­ker, god och full av nyt­tig­he­ter. Det skul­le kun­na vara beskriv­ning­en på okinor­disk mat, men här tän­ker vi fak­tiskt på röd­kå­len. Grön­saksla­sag­nen är pre­cis lika härlig.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser


Gör så här:

Värm lasagnen enligt anvisningar på förpackningen.

Skölj och finstrimla rödkålen.

Skiva rättikan tunt, gärna med mandolin och skär den sedan i halvmånar.

Skölj ruccola och lägg ner den med de andra grönsakerna, blanda om.

Toppa salladen med fullkornskrisp och servera den tillsammans med den varma lasagnen.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 1590,55
Energi kcal: 381,45
Fett: 6,48g
Mättat fett: 2,05g
Kolhydrater: 55,21g
Sockerarter: 3,45g
Fiber: 9,69g
Protein: 19,76g
Laktos: 2,26g

Fler goda recept