Grön­saksla­sag­ne med grönt och ört­dres­sing

De okinor­dis­ka recep­ten ger dig en balan­se­rad bland­ning i var­je rätt. Som när den mus­ti­ga lasag­nen möter pig­ga grön­sa­ker och en här­lig ört­dres­sing, som är enkel att göra.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser


Gör så här:

Värm lasagnen enligt anvisning på förpackningen.

Lägg de frusna grönsakerna i lättsaltat kokande vatten och låt koka i 2-3 min tills de har lagom tuggmotstånd. Lägg över grönsakerna i en skål.

Blanda samtliga ingredienser till dressingen i en bägare.

Kör några varv med en stavmixer tills ingredienserna är väl fördelade. Häll dressingen över grönsakerna och rör om.

Servera lasagnen tillsammans med grönsakssalladen.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 1802,05
Energi kcal: 431,06
Fett: 11,79g
Mättat fett: 2,38g
Kolhydrater: 53,94g
Sockerarter: 4,92g
Fiber: 9,94g
Protein: 21,54g
Laktos: 2,26g

Fler goda recept