Grön­saksla­sag­ne med grönt och ört­dres­sing

De okinor­dis­ka recep­ten ger dig en balan­se­rad bland­ning i var­je rätt. Som när den mus­ti­ga lasag­nen möter pig­ga grön­sa­ker och en här­lig ört­dres­sing, som är enkel att göra.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser


Gör så här:

Värm lasagnen enligt anvisning på förpackningen.

Lägg de frusna grönsakerna i lättsaltat kokande vatten och låt koka i 2-3 min tills de har lagom tuggmotstånd. Lägg över grönsakerna i en skål.

Blanda samtliga ingredienser till dressingen i en bägare.

Kör några varv med en stavmixer tills ingredienserna är väl fördelade. Häll dressingen över grönsakerna och rör om.

Servera lasagnen tillsammans med grönsakssalladen.

Näringsvärde per portion
Energi kJ: 1802,05
Energi kcal: 431,06
Fett: 11,79g
Mättat fett: 2,38g
Kolhydrater: 53,94g
Sockerarter: 4,92g
Fiber: 9,94g
Protein: 21,54g
Laktos: 2,26g

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information