En färg­rik sal­lad med både söta och syr­li­ga sma­ker full med fiber och vita­mi­ner. Byt gär­na ut fruk­ter och bär efter ditt eget tyc­ke och smak. Sal­la­den blir extra god och saf­tig om du pres­sar över lite limesaft eller apelsinsaft.
Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_1250.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1250.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1250.mangd) } ${ receptData.blockId_1250.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_1250.mangd, receptData.blockId_1250.ingrediensPlural, ) } 1 st äpple
  • ${ receptData.blockId_1251.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1251.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1251.mangd) } ${ receptData.blockId_1251.ingrediens } 1 st päron
  • ${ receptData.blockId_1252.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1252.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1252.mangd) } ${ receptData.blockId_1252.ingrediens } 4 st jordgubbar
  • ${ receptData.blockId_1253.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1253.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1253.mangd) } ${ receptData.blockId_1253.ingrediens } 1 dl blandade bär

Gör så här:
Skölj äpple och päron och dela de i mindre bitar med skalet på.

Skölj och ansa jordgubbarna och dela de på hälften.

Lägg ner allt i en skål och blanda om.

Servera med lite lättvispad grädde, vaniljkesella eller som den är.

Fler goda recept