Feta­ostcre­mé

Beräknat för
2 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_950.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_950.enhet | vuePlura( receptData.blockId_950.mangd) } ${ receptData.blockId_950.ingrediens } 75 g fetaost
  • ${ receptData.blockId_951.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_951.enhet | vuePlura( receptData.blockId_951.mangd) } ${ receptData.blockId_951.ingrediens } 2 dl matyoghurt
  • ${ receptData.blockId_952.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_952.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_952.mangd, receptData.blockId_952.ingrediensPlural, ) } 0.50 -- citron
  • ${ receptData.blockId_953.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_953.enhet | vuePlura( receptData.blockId_953.mangd) } ${ receptData.blockId_953.ingrediens } 1 krm salt
  • ${ receptData.blockId_954.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_954.enhet | vuePlura( receptData.blockId_954.mangd) } ${ receptData.blockId_954.ingrediens } 2 krm svartpeppar

Gör så här:
Mosa fetaosten med en gaffel och blanda den med yoghurten i en skål.

Skölj citronen och riv ner skalet i skålen, smaka av med salt och svartpeppar och blanda om.

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information