Dil­lyog­hurt

Beräknat för
4 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_391.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_391.enhet | vuePlura( receptData.blockId_391.mangd) } ${ receptData.blockId_391.ingrediens } 1.50 dl matyoghurt
  • ${ receptData.blockId_392.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_392.enhet | vuePlura( receptData.blockId_392.mangd) } ${ receptData.blockId_392.textFore | vuePlura( receptData.blockId_392.mangd) } ${ receptData.blockId_392.ingrediens } 1 msk finhackad dill
  • Rivet skal av ${ receptData.blockId_393.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_393.enhet | vuePlura( receptData.blockId_393.mangd) } ${ receptData.blockId_393.ingrediens | ingrediensPlura(receptData.blockId_393.mangd, receptData.blockId_393.ingrediensPlural, ) } 1 st citron (helst ekologisk)
  • svart- eller vitpeppar
  • ${ receptData.blockId_395.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_395.enhet | vuePlura( receptData.blockId_395.mangd) } ${ receptData.blockId_395.ingrediens } 1 krm salt

Gör så här:
Skölj citronen och riv skalet fint. Blanda ihop alla ingredienser i en skål och smaka av med salt och peppar.

Fler goda recept

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information