En enkel, vac­ker och lyx­ig des­sert som är en rik­tig klas­si­ker. Pas­sar lika bra på buffé­bor­det som till barnkalaset.
Beräknat för
5 personer
${ value }

Ingredienser

  • ${ receptData.blockId_1242.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1242.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1242.mangd) } ${ receptData.blockId_1242.ingrediens } 1 dl kokosflingor
  • ${ receptData.blockId_1243.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1243.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1243.mangd) } ${ receptData.blockId_1243.ingrediens } 100 g mörk choklad 70 %
  • ${ receptData.blockId_1244.mangd | niceNumbers } ${ receptData.blockId_1244.enhet | vuePlura( receptData.blockId_1244.mangd) } ${ receptData.blockId_1244.ingrediens } 10 st jordgubbar

Gör så här:
Häll kokosflingor i en tallrik. Smält chokladen över ett vattenbad eller i mikrovågsugn.

Doppa halva jordgubbarna i chokladen och rulla dem därefter direkt i kokos.

Lägg upp jordgubbarna på ett fat och ställ in i kylen en stund tills chokladen stelnar.

Se till att jordgubbarna är torra innan du doppar dem i chokladen.

Fler goda recept