Nordiska rätter och smaker

Den okinordiska maten innehåller generellt färre kalorier jämfört med vanlig västerländsk mat, även om portionerna är stora.

Grönsakerna först

Börja varje måltid med en skål grovt skurna grönsaker (ca 150 gram). Då får du tugga lite extra och hinner bli lite mätt innan du hugger in på huvudrätten.

Du äter regelbundet och maten fördelas på flera måltider, så att du håller dig mätt och pigg. Den okinordiska maten innehåller generellt färre kalorier jämfört med vanlig västerländsk mat, även om portionerna är stora.

Vi har tagit fram recept med nordiska rätter, ingredienser och smaker, som du kan äta till frukost, lunch, mellanmål och middag. Här finns allt från granola till festmåltider. Hoppas att det smakar.

Lägg till din mailadress

Ge oss din mailadress, så ger vi dig nya recept, tips om hur du lever okinordiskt, nyheter och inbjudningar. Det är enkelt, trevligt och gott att leva som på Okinawa, fastän du är långt därifrån. Men hälsa och välbefinnande har inga gränser. Resan början här.

Önskar du veta mer om den okinordiska maten och få exklusiva erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Mer information